Κυριακή, 26 Ιουλίου 2015

Ευχαριστίες του συλλόγου σε όσους βοήθησαν για την εορταστική εκλδήλωση στην Αγία Παρασκευή της παλιάς Κομπωτή


Ο πολιτιστικός σύλλογος Κομπωτής «Η Τοριβία» θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους και όλους όσους εργάστηκαν για την πραγματοποίηση των εορταστικών εκδηλώσεων που έγιναν  στην εκκλησία της Αγία Παρασκευής στην παλιά Κομπωτή την παραμονή της ονομαστικής της εορτής.  

Η παρουσία του κόσμου ξεπέρασε το αναμενόμενο και αυτό μας γεμίζει ικανοποίηση και μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάνουμε για την ανάδειξη του τόπου μας.

Μια ιδιαίτερη αναφορά σε όλους όσους εργάστηκαν αφιλοκερδώς και σε όλους όσους προσέφεραν, ότι ο κάθε ένας μπορούσε,  και συνέβαλαν με αυτό τον τρόπο στην τεράστια επιτυχία που είχαν οι εορταστικές εκδηλώσεις.


Σας ευχαριστούμε όλους από βάθος καρδιάς και 
ευχόμαστε σε όλους χρόνια πολλά και καλά.

Φωτογραφίες από τις εορταστικές εκδηλώσεις στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στην Παλαιά Κομπωτή
Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2015

Εσπερινός και Εορταστικές Εκδηλώσεις στην Εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στην Παλαιά Κομπωτή 


Το απόγευμα του Σαββάτου 25-07-2015 στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στην παλαιά Κομπωτή, θα εκτελεστεί εσπερινός μετά αρτοκλασίας.

Μετά το τέλος του εσπερινού ακολουθεί επίδειξη παραδοσιακών χορών από το χορευτικό του δήμου Αγρινίου και το χορευτικό της Κομπωτής.

Στην συνέχεια θα ακολουθήσει γλέντι με ζωντανή μουσική και δωρεάν ψητή προβατίνα.

Η εκκλησία της Αγίας Παρασκευής χρονολογείται από τα μέσα του 19ου αιώνα και μαζί με το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία είναι τα μόνα κτίσματα που δεν καταστράφηκαν από τους Γερμανούς στην παλαιά Κομπωτή κατά την διάρκεια της κατοχής.

Ο πολιτιστικός σύλλογος και οι κάτοικοι του χωριού μας, σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε και να διασκεσάσουμε μαζί.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.